Plasă antiinsecte

product Category: SISTEME INTERIOARE DE PROTECȚIE SOLARĂ, Plase Anti-Insecte, Jaluzi


Atenție! Din cauza cursului valutar instabil, prețurile pentru produsele indicate pe site pot diferenția de cele reale!!! Pentru mărimi individuale rugăm să vă adresați managerului!

Culoare profil:

1124.00 MDL

Așadar, cea mai bună protecție împotriva insectelor pentru astăzi este plasa antiinsecte!
Acesta este un atribut incontestabil, care, s-ar putea spune, este vital, chiar și iarna!
De asemenea, este un obstacol în calea luminii, a micilor resturi, a funinginei și a murdăriei de pe stradă, care pot pătrunde în casa sau biroul tău cu rafale bruște de vânt. Acești contaminanți, pe lângă aglomerarea canelurilor profilului și a pervazului ferestrei, pot provoca, de asemenea, alergii, crize de astm și alți agenți cauzali ai bolilor imune pulmonare. Acest lucru este valabil mai ales pentru semințele sau polenul, care ușor sunt în aer și intră în cameră. Un exemplu tipic: puful de plop în iunie. Astfel, plasa de tantari este un scut impotriva bolilor.
Plasele antiinsecte sunt realizate din materiale care nu sunt doar durabile, dar nici nu necesita o ingrijire complexa speciala!
Tot ce trebuie să faceți este să le ștergeți ocazional cu o cârpă sau un burete umezit cu apă, spălând murdăria de pe stradă.

ATENȚIE Plasa antiinsecte în niciun caz, nici măcar întărită, nu este un obstacol pentru copil!!!

Страна происхождения: Republica Moldova
Материал: aluminium
Страна: Republica Moldova
Scrieți un comentariu la acest produs!
Nume
E-mail
Vă rugăm scrieți un comentariu
Evaluarea produsului