ROLETE SCREEN ZIPAtenție! Din cauza cursului valutar instabil, prețurile pentru produsele indicate pe site pot diferenția de cele reale!!! Pentru mărimi individuale rugăm să vă adresați managerului!
2500.00 MDL
Atenție! Din cauza cursului valutar instabil, prețurile pentru produsele indicate pe site pot diferenția de cele reale!!! Pentru mărimi individuale rugăm să vă adresați managerului!

Comanda rulouri exterioare ZIP in Chisinau. Producția proprie de perdele ZIP de la compania Sun Comfort înseamnă calitate înaltă și cele mai mici prețuri din Chișinău.

Sistemele ZIP sunt cele mai moderne și eficiente sisteme verticale de protecție solară. Acestea oferă protecție împotriva soarelui și a razelor UV și oferă, de asemenea, confort termic și vizual. Sistemele pot fi controlate fie cu motor, fie manual. Se potrivesc ergonomic în designul proiectului, formând un întreg cu acesta.

Va putem oferi o gama larga de perdele ZIP in Chisinau. Puteți cumpăra perdele cu fermoar (ZIP) în Chișinău de pe site-ul nostru soare.md