Cornișe

de la 644.00 MDL
Atenție! Din cauza cursului valutar instabil, prețurile pentru produsele indicate pe site pot diferenția de cele reale!!! Pentru mărimi individuale rugăm să vă adresați managerului!
de la 658.00 MDL
Atenție! Din cauza cursului valutar instabil, prețurile pentru produsele indicate pe site pot diferenția de cele reale!!!
Cornișe

Cornișele de profil CKS de la soare.md au o structură în secțiune transversală mai rigidă, ceea ce permite utilizarea pentru montarea draperiilor cu greutate medie și mare. De asemenea, avantajul incontestabil al acestui tip de cornișe de profil este prezența unui control de tip șnur (sfoară). Acest lucru vă permite să mișcați perdelele cu o simplă dirijare a mâinii prin tragerea sfoarei.

Aspectul profilului de cornișă al acestui model este foarte convingător - mici rotunjiri la colțurile inferioare creează efectul de rezistență și fiabilitate deosebite. Puterea reală a acestui model de cornișă CKS justifică pe deplin astfel de așteptări. Acest model este universal în ceea ce privește utilizarea cât și „capacitatea de greutate”.