str. Calea Trușenilor (Ieșilor) 91, or. Chișinău 91/ Columna 145
Lu-Du: 10:00 - 18:00

Informație utilă


ÎNTREBĂRI FRECVENTE


Roletele pot si spălate?

Cert este că țesăturile pentru jaluzele au o impregnare specială, datorită căreia au proprietăți antistatice și antipatrice. Prin urmare, nu necesită curățare frecventă. Nu se recomandă spălarea lor, deoarece acest lucru poate duce la pierderea acestor calități. Aspirarea perdelei la puterea minimă este suficientă pentru curățarea periodică. Dacă există contaminanți mai serioși, este posibil să le eliminați cu un burete și un detergent (fără înălbitor, de exemplu, „Vanish”).

Pentru mai multe informații despre aceasta, consultați secțiunea noastră de îngrijire a produselor.

Ce țesătură se utilizează pentru rolete? Nu sunt toxice (încălzite la soare)?

Totul este foarte simplu.Pentru jaluzele laminate se folosesc țesături speciale, fabricate de companii europene care se specializează în producția de țesături pentru jaluzele rulate. Prin urmare, au impregnare și proprietăți speciale. Sunt absolut netoxice și ecologice.

Ce înseamnă țesătura Black-out?

Țesăturile diferă nu numai prin culoare și textură. Fiecare categorie de țesuturi are propriile sale caracteristici de reflectare, transmitere și absorbție a luminii. Țesăturile negre nu permit lumina să pătrundă- întunecă cu 95%

Termenul de exploatare a roletelor?

Perioada de garanție – 2 ani. Dar, cu instalarea corectă a sistemului și funcționarea corectă, perdeaua vă va încânta timp de 8-10 ani, sau chiar mult mai mult. Aceeași perioadă de garanție se aplică tuturor produselor noastre.

Cum pot închide fereastra de dimensiune nestandartă?

Oferim pentru ferestre nestandarte – „panouri false” sau se mai numesc „Ecrane”.

Unde pot afla prețurile?

Puteți calcula costul produsului pe site-ul nostru web în secțiunea „Prețuri” sau ne puteți suna la numerele de telefon indicate pe site și vă vom ajuta cu plăcere.

De asemenea, birourile noastre de reprezentare din regiuni sunt indicate pe site și le puteți contacta, în funcție de locul în care vă aflați.

Bună ziua. Spune-ți vă rog aveți sistemul Noapte-Zi de înălțimea 2.60 și înălțimea 2.30 și să existe motor electric în axă? Mulțumesc

Buna ziua. Există un astfel de sistem. La cerere, acesta poate fi echipat cu un motor electric.


Introducerea pozei individuale (printer) pe jaluzelele rulon- cît costă? Nu e toxic?

Tipărirea unei imagini individuale pe produs se realizează folosind cerneală ecologică, care sunt absolut sigure pentru oameni și pentru mediu.

Imaginea aplicată are proprietăți suficient de rezistente la uzură, de aceea va rezista mult timp fără pierderea aspectului.

E posibilă schimbarea țesăturei la jaluzelele vechi?

Da, puteți schimba materialul de pe produs, în timp ce toate elementele de fixare și conducta în sine sunt salvate. Pentru a înlocui țesătura, puteți utiliza serviciile specialiștilor noștri.

Cum trebuie de pregătit spațiul pentru instalarea jaluzelelor rulon? Trebuie spălate ferestrele preventiv?

Trebuie întotdeauna să goliți pervazul și să spălați fereastra unde va avea loc lucrarea de instalare.